Knowledge is POWER Rotating Header Image

October, 2011:

Review: DVD Seminar Buat Duit Live – Mawardee

Salam hormat,

Saya baru dapat info IM yg tak perlu saya perkenalkan dgn lebih detail lagi, iaitu Tuan Mawardee ada kongsikan dengan saya secara personal bagaimana dia mencipta duit secara ONLINE selama 4 thn sebelum ini. Pengalaman beliau ini telah di rakam kan secara LIVE, & kita tak perlu lagi hadir seminar atau seumpamanya. Hanya perlu dptkan DVD dan tonton dirumah pada masa lapang anda!

Antara teknik yg agak menarik, adalah bagaimana beliau bekerja hanya 14 hari setahun, tetapi jumlah keuntungan adalah USD3,600.00! Sebelum tu, suka saya ingatkan bahawa teknik yg Mawardee kongsikan ini adalah bg mereka yg kurang mahir IT..

Saya dulu pun kurang mahir IT, tp mengambil masa beberapa tahun sejak 2008 lagi utk belajar & terus belajar!

Tapi anda beruntung….

Kenapa saya ckp beruntung? Sebab sekarang sudah agak ramai IM diluar sana telah kecapi income yg pasif hasil drp try & error, dan pengalaman mereka itu telah dikongsi dgn ramai newbie yg kurang mahir IT pada hari ini. Produk DVD Mawardee ini adalah salah satu produk yg berkualiti yg perlu newbie perolehi.

Anda boleh review dahulu salesletter produk ini di link dibawah:

http://www.dvdseminarlive.com

Teknik Mendapat LIKE fi Facebook Paling Simple!

Baru sebentar tadi saya discover satu teknik yg saya rasa paling simple & senang untuk dipraktiskan.
Sebenarnya ada byk cara mcmana nak suruh org LIKE fanpage yg kita buat.
Salah satu caranya adalah dengan membina KREDIBILITI kita sebagai kita. Apa saje yg kita buat adalah KITA. Steve Job kata, Be Your Self!. Kalau kita buat bisnes, kita jadilah seorang bisnesman yg ada keunikan kita tersendiri & bina kredibiliti kita terlebih dahulu, sebelum orang akan LIKE fanpage kita.

Sebagai contoh, anda mempunyai sebuah kedai makan nasi kukus disesebuah bandar. Anda perlu bina satu fanpage untuk berinteraksi dengan customer anda. Cuba aktifkan diri anda sebagai tokei nasi kukus. Cari group FB yg berkaitan dengan bisnes anda. Selain itu, cuba join sesebuah group atau Add Friends yg berada di bandar yg sama di mana bisnes nasi kukus anda dibuka. Cuba berinteraksi seperti anda bertemu mata dgn ‘orang-orang’ di kawasan yg berkedatan bisnes anda, walaupun anda sebenarnya berapa di alam ‘MAYA’.
Dan bila firneds list anda sudah ramai, anda sudah boleh dikatakan mempunyai KREDIBILITI dimata masyarakat.
So, mananya teknik yg dikatakan boleh BOOST kuasa LIKE di FanPage anda?
Ok…sebenarnya, sewaktu anda menerima lamaran Add Friends drp sesiapa shj, dikala itu anda boleh terus private message mereka, ucapkan terima kasih @ Thank You notes kepada mereka, & masukkan sekali link kp FanPage anda! Ucapkan terima kasih kerana sudi menjadi friend’s list anda & sertakan link kp fanpage anda.
Dalam masa sehari 20 LIKE anda dpt, kalau seminggu 20×7=140 LIKE. Sebulan anda akan dpt lebih kurang 600 LIKE.

Mudahkan?

Tapi awas….

Ianya tak semudah itu. Anda tak boleh add friends sesuka hati anda. Ada limit untuk tambahkan kawan2 anda di FB.

Selamat mencuba!

JomNiaga!

Sekarang sesiapa saje bole jana duit melalui internet. Yang terbaru, saudara Gobala, IM yg tak asing lagi di tanah Malaya, founder Jomniaga.com telah memperkenalkan satu teknik mudah utk mdapat kuasa LIKE yg tinggi di FB Fan Page anda. Skrip yg dicipta utk mendapat sambutan LIKE..

Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh lah merujuk kp link dibawah:

http://draxter.jomniaga.com/go/alimariff